Trainers bij Hardlopen Zaandam

Professionele trainers

Hardlopen Zaandam werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

  • Training gesloten.

    Rooster

    Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
  • Hardlopen doe ik al vanaf 1985, in 1987 ben ik lid geworden van AV Atos in Amsterdam-Noord, de eerste 20 jaar heb ik heel veel cross-, baan- en wegwedstrijden gelopen, o.a al 34 keer de Dam tot Damloop en 10 marathons, waaronder ook die van New York, wat een geweldige belevenis was. In 2018 ontstond bij mij het idee om m'n AU trainersdiploma te halen, met het idee om mijn loopervaringen over te brengen aan andere enthousiaste lopers. Op m'n werk bij het GVB heb ik ook al diverse beginners cursussen gegeven. Vanaf januari 2020 ben ik ook trainer bij Atos van een enthousiaste recreanten-groep. Het belangrijkste vind ik het plezier hebben in het hardlopen.

    Rooster

    Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.